Anderlecht-coryfee: "RSCA is al lang geen topclub meer en dat weten ze"

Mathias Vranckx
| 20 reacties
Anderlecht-coryfee: "RSCA is al lang geen topclub meer en dat weten ze"
Foto: © Photonews

Er wordt veel gesproken over het Anderlecht-DNA. Iets waar de Brusselaars danig naar op zoek zijn. Met de aanstelling van Zetterberg vonden ze die iemand die in dat plaatje past. Vandenbergh is een tweede naam, al gaat hij niet bij paars-wit aan de slag. De ex-RSCA'er is niet mals voor de huidige

Erwin Vandenbergh haalt in Het Nieuwsblad fameus uit naar Anderlecht. "Voetbal is business geworden. Met alle respect voor de huidige voorzitters, maar ze zijn nodig voor de financiën."

Coucke heeft zich voor de voormalig Rode Duivel dan ook compleet misdragen in de zaak Dimata. Huidig Anderlecht-spits Dimata werd vorige week door Coucke op vakantie gestuurd, zonder dat Vanhaezebrouck hiervan op de hoogte werd gebracht. Vandenbergh vindt dat not done. "In een bedrijf kan je een werknemer op verlof sturen, maar toch niet in een voetbalploeg in het midden van het seizoen", vraagt de vader van Kevin zich af. 

Doodschamen

Hein Vanhaezebrouck moet zich volgens de ex-aanvaller doodgeschaamd hebben. Vandenbergh probeert zich er niets van aan te trekken, maar sluit af met een boodschap die RSCA moet wakker schudden. "Anderlecht is al lang geen topclub meer en dat weten ze. Je kan geen team kopen, je moet een team bouwen", beseft de vijftiger. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties