Odjidja nog niet pijnvrij: "Bewust niet met links getrapt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 4 reacties
Odjidja nog niet pijnvrij: "Bewust niet met links getrapt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

VAdis Odjidja vierde zijn terugkeer tegen Antwerp, deed het spel van de Buffalo's met zijn invalbeurt wat sneller gaan, maar miste de unieke kans om de matchwinnaar te worden. Hij knalde een penalty binnen het bereik van Bolat.

"Ik ben heel teleurgesteld en heb me verontschuldigd tegenover mijn ploegmaats", aldus Odjidja achteraf. "Hij pakt hem goed, maar hij was niet goed genoeg getrapt. Ik wou hem nog iets hoger trappen. Jammer genoeg konden we daardoor de drie punten hier niet houden." Hij kon voor het overige wel terugkijken op een goeie invalbeurt en een stevige match collectief.

"Ik had een goeie trainingsweek achter de rug en was blij dat ik mocht invallen. Ik heb ook geprobeerd om iets bij te brengen, maar de teleurstelling overheerst toch." Hij moest een maand van de zijlijn toekijken, maar hoe gaat het nu op conditioneel vlak? "Ik heb de conditie zoveel mogelijk op peil proberen houden. Alleen zijn er nog kleine dingen die ik voel. Ik heb bijvoorbeeld die eerste kans niet met links getrapt omdat dat pijn zou doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties