Reactie Borussia Dortmund heeft voor groepswinst hulp nodig van... Club Brugge: "Hopelijk spelen ze tegen Atlético zoals tegen ons"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Dortmund
| 2 reacties
Borussia Dortmund heeft voor groepswinst hulp nodig van... Club Brugge: "Hopelijk spelen ze tegen Atlético zoals tegen ons"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Borussia Dortmund is na de 0-0 tegen Club Brugge helemaal zeker van de knock-outfase in de Champions League, máár de groepswinst is een heel ander verhaal. Daarvoor zullen de Borussen immers ook moeten rekenen op... Club Brugge.

Atlético Madrid is groepsleider met 12 punten, Dortmund is tweede met 10 punten. De Duitsers moeten dus hopen dat ze zelf winnen in Monaco en dat Club iets afsnoept van de Spanjaarden.

"Onze doelstelling is en blijft groepswinst. Nu hebben we het echter niet meer in eigen handen, dus we moeten hopen dat Club Brugge tegen Atlético Madrid speelt zoals hier tegen ons", verklaarde kapitein Marco Reus na de draw tegen de Belgische landskampioen.

Tanden stukgebeten

Hij oogde niet bepaald tevreden met die realiteit. "Oké, we zijn door naar de volgende ronde, maar we kunnen niet tevreden zijn over onze prestatie", zei Reus. "We hadden wel verwacht dat het moeilijk kon worden, maar niet dat Brugge zo diep zou zakken. We konden zo maar niet in ons spel komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties