Milicevic na bijna drie maanden nog eens in de basis: "Getoond dat 'Mili' er nog staat"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Deinze
| 0 reacties

Milicevic mocht nog eens starten bij Eupen tegen Deinze

Milicevic na bijna drie maanden nog eens in de basis: "Getoond dat 'Mili' er nog staat"
Foto: © photonews

Het was al meer dan twee maanden geleden dat Danijel Milicevic nog eens mocht starten bij Eupen, maar de Bosnische balvirtuoos toonde zijn kunnen tegen Deinze.

"Het was bijna drie maanden geleden dat ik nog eens mocht starten", aldus Milicevic achteraf. "Het deed zeker deugd. Heel wat jongens mochten zich bewijzen op dit grote veld en we deden het goed. Zelfs met tien man gaven we maar één of twee kansen weg. We mogen niet vergeten dat dit team Club Brugge uitschakelde."

Zijn stilstaande fases zijn nog steeds een wapen, twee hoekschoppen zorgden dan ook voor de vroeg voorsprong. "Ik heb nog niet veel gespeeld dit seizoen, ik blijf positief, maar ik heb vandaag toch laten zien dat 'Mili' er nog steeds staat."

Bekerhoop

"De kwalificatie is uiteraard een opsteker, dat is altijd de bedoeling in de Beker. Zeker nu er al een paar tenoren uit liggen. Jammer genoeg ligt ook Charleroi eruit. Uiteraard geloof ik erin, ik speel altijd met vertrouwen en ik geloof dat het bij de anderen ook zo is. Je speelt toch voor de glorie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties