"Je had evengoed een kinderdagverblijf kunnen kopen": Jury lacht met Wouter Vandenhaute en RSC Anderlecht, Erik Van Looy met profetische woorden?

Redactie
| 0 reacties
"Je had evengoed een kinderdagverblijf kunnen kopen": Jury lacht met Wouter Vandenhaute en RSC Anderlecht, Erik Van Looy met profetische woorden?
Foto: © photonews

In de Slimste Mens ter Wereld is Wouter Vandenhaute terug in de finaleweken. Die aflevering werd al een week geleden opgenomen, maar er zat toch een serieuze hint in. Alsof Erik Van Looy een beetje Nostradamus is.

Rik Verheye - notoir fan van Club Brugge - begon al in de opwarming: "Met mijn trollenknots zou ik afgeleid hebben van een en ander. Dat kwam een klein mannetje met paars haar mij vertellen ... Een trol? Neenee, Wouter Vandenhaute met een Anderlechtsjaal."

Jan Jaap Van Der Wal gaf dan weer een serieuze steek richting RSC Anderlecht én richting Wouter Vandernhaute in het begin van de aflevering: "Hij is de man die Anderlecht wilde kopen, maar hij had evengoed een kinderdagverblijf kunnen kopen."

Schoenen

"Dat was een stuk goedkoper geweest ... Ze kunnen niet eens de juiste schoenen aantrekken. Neen, hij zal tevreden zijn dat hij Anderlecht niet heeft gekocht", lachte de Nederlander er hartelijk mee. Vandenhaute reageerde niet of nauwelijks.

En toen kwam Erik Van Looy toch wel met profetische woorden: "Als die nog een paar weken zo spelen, zou hij misschien nog een deeltje van Coucke kunnen kopen. Als hij er nu iets over zegt, dan kan die prijs stijgen of dalen." Vandenhaute werd eerder deze week al genoemd als mogelijke overnemer van een deel van de aandelen van paars-wit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties