Vitesse reageert op situatie van Musonda: "De kans zit er nog altijd in"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Vitesse reageert op situatie van Musonda: "De kans zit er nog altijd in"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charly Musonda heeft nog steeds geen officiële match gespeeld voor Vitesse. In september viel hij uit met een knieblessure en intussen zit hij nog steeds in Londen te revalideren. In Arnhem blijken ze echter veel geduld te hebben met de aanvallende middenvelder.

Vitesse moet - contractueel bepaald - Musonda bij Chelsea laten revalideren, maar ze verwachten nog iets van hem. "In principe hebben we hem voor een jaar gehuurd, maar er zijn natuurlijk ook clausules. Al verwachten we wel dat Musonda, zodra hij fit is, na de winterstop weer aansluit in Arnhem. Dat is onze intentie", legt Wiebe Nelissen, woordvoerder bij de Nederlandse club, uit aan Sporza.

Musonda viel uit in een oefenmatch tegen Antwerp. "Of we Musonda dus een officiële match in het shirt van Vitesse zullen zien spelen? Die kans zit er nog altijd in, ja. En hopelijk zo snel mogelijk. Deze blessure duurt wat langer dan verwacht. Dat is voor iedereen vervelend en zeker voor Charly. Maar hopelijk is hij snel volledig hersteld en kan hij hier zijn minuten maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties