Preud'homme neemt 25 spelers mee op stage naar Marbella, één bijzondere naam bij de youngsters

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties
Preud'homme neemt 25 spelers mee op stage naar Marbella, één bijzondere naam bij de youngsters

Standard is aangekomen in het Spaanse Marbella voor de jaarlijkse winterstage. Michel Preud'homme nam 25 spelers mee naar het zuiden van Spanje. En daar zit toch één opvallende naam bij: Joachim Carcela.

De Rouches zijn rond 13.30 uur vertrokken richting Malaga en zijn vrijdagavond aangekomen op hun bestemming in Marbella. Preud'homme nam 25 spelers mee op stage. Sébastien Pocognoli en Obbi Oulare zijn daar niet bij. Zij blijven thuis om verder te werken aan hun revalidatie. 

Neefje van Carcela is mee

Met Patoulidis (17 jaar), Balikwisha (19 jaar) en... Joachim Carcela (18 jaar) zijn er ook drie jonkies mee. Die laatste is overigens het neefje van Standard-smaakmaker Mehdi Carcela. Na hun aankomst ging de spelersgroep joggen en werden er enkele oefeningen op het strand gedaan. 

De 25 namen voor de winterstage: Ochoa, Gillet, Bodart, Goreux, Vanheusden, Laifis, Luyindama, Kosanovic, Cavanda, Fai, Miangue, Agbo, Bokadi, Marin, Cimirot, Bastien, Patoulidis, M. Carcela, Mpoku, Lestienne, Djenepo, Balikwisha, J. Carcela, Emond en Sa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties