Interview Beiden werkten ze onder Rutten, beiden zijn ze vol lof: "Vermoeiend, maar Anderlecht heeft alles in huis nu"

Redactie
| 0 reacties
Beiden werkten ze onder Rutten, beiden zijn ze vol lof: "Vermoeiend, maar Anderlecht heeft alles in huis nu"

Fred Rutten is de nieuwe coach van RSC Anderlecht. En dus gingen wij op zoek naar enkele spelers die nog onder hem hebben gewerkt.

Ibrahim Maaroufi werkte onder Rutten bij PSV tussen 2004 en 2006 en bij Twente tussen 2008 en 2009. "Hij gaat veel bijbrengen aan Anderlecht. Op fysiek vlak zal hij de pees er opleggen en hij denkt ook steevast aan de jeugd. Met hem en Arnesen hebben ze bekwaam volk binnengehaald."

Maaroufi herinnert zich de trainingen nog alsof het gisteren was: "Vermoeiend was het zeker, want de trainingen waren zwaar. Hij wil het maximale uit zijn groep halen en doet de motor bij iedereen aanslaan. Anderlecht heeft alles om te slagen met hem."

Ook Blaise NKufo werkte nog onder Rutten: "Ik heb heel veel goede herinneringen aan hem. Het is een humane coach, die een club echt kan herstructureren", klonk het bij de Zwitserse international in een reactie aan onze redactie.

"Hij heeft veel ambitie en lacht enkel als de pleog wint. Zijn parcours spreekt voor zichzelf. Hij wil het maximale uit een groep halen en ze naar de top loodsen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties