Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties

Heel wat verschillende teams vertegenwoordigd in ons Team van de Week

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Op de eerste speeldag na de winterstop kregen we de eerste beurt van Fred Rutten bij Anderlecht én vloog Trond Sollied op de keien. Stof genoeg voor ons Team van de Week!

Doel

Tussen de palen kiezen we deze week voor Thomas Didillon, hij zorgde ervoor dat Anderlecht toch geruime tijd in de match bleef op bezoek bij AA Gent.

Verdediging

Deze week vier mensen achterin met een erg bedrijvige Fai en Siebe Blondelle die twee keer kon scoren tegen Lokeren. Angella was dan weer de man van de match op bezoek bij Club Brugge en Arslanagic trok samen met zijn Antwerpse maats de lijn gewoon door.

Middenveld

Drie man op het middenveld, waar Odjidja tegen Anderlecht de lijnen uitzette. Ook Ilaimaharitra speelde een beresterke partij voor Charleroi. Manuel Benson zorgde voor de Moeskroense zege tegen Oostende en duwde zo Lokeren nog meer in de miserie.

Aanval

Voorin kunnen we niet naast Leandro Trossard kijken. Zijn vlaggenactie was misschien te provocerend, maar zijn partij was vooral uitstekend. Ampomah forceerde een owngoal en Alexander Sørloth gaf meer dan zijn visitekaartje af bij AA Gent.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties