Verschueren kondigt aan: "Er moeten geen jongens vertrekken om spelers te kunnen halen, maar hij kan wel nog weg"

Verschueren kondigt aan: "Er moeten geen jongens vertrekken om spelers te kunnen halen, maar hij kan wel nog weg"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De wintermercato loopt op zijn einde en er zijn nog geen al te grote verschuivingen geweest in Anderlecht. Peter Zulj kwam, maar er is nog meer nodig. En aan uitgaande zijde is er nog niets gebeurd. "Het worden nog drukke dagen", kondigde Michael Verschueren aan bij Sports Late Night.

Verschueren krijgt heel veel berichten van misnoegde fans die wachten op versterkingen, maar de sportief manager wist altijd al dat het op de laatste week ging aankomen. Dan zakken de prijzen immers...

"Ik krijg heel veel kritiek en berichten als dat Anderlecht meer talent en ervaring moet kopen. Maar als je ervaring koopt, krijgen de jongeren geen kans. Wat nu wel het geval is, en dan zie je dat er talent rondloopt", klonk het gisterenavond.

"Het moet een goeie wisselwerking worden tussen de twee. Daarom denk ik dat we niet meer dan één, misschien twee, spelers gaan halen. Geen kwantiteit, maar kwaliteit. Ook om straks niet in de problemen te komen als we weer eens met gekwetsten zitten zoals nu het geval met Trebel en Dimata."

Santini

Het worden gerichte versterkingen in het offensief compartiment. Waar wel nog eentje kan vertrekken. Fred Rutten speelt niet het voetbal waarin Ivan Santini het best past en hij wil een ander soort spits. "Daarvoor hoeven er geen jongens eerst weg te gaan, al kan het nog altijd zijn dat Santini vertrekt. Het wordt een evenwichtsoefening die tegen donderdag 24u zal afgerond zijn. Het worden nog drukke dagen, ja."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties