Reactie Dante Vanzeir beseft dat het in een klein hoekje zit: "Hoop dat zij iets nonchalanter zijn"

Dante Vanzeir beseft dat het in een klein hoekje zit: "Hoop dat zij iets nonchalanter zijn"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Amper twintig lentes jong is hij en toch heeft Dante Vanzeir zich dit seizoen in eerste klasse B helemaal op de kaart gezet. De ontluiking van de Genkse huurling is zonder twijfel één van de opvallendste evoluties. Nu is het nog afwachten of ook hij met Beerschot Wilrijk beloond gaat worden.

Want de jonge aanvaller heeft in zijn nog korte loopbaan ook al te maken gekregen met teleurstellingen. Vooral de laatste weken was het telkens net niet. Hij miste vanop de stip de kans om zijn ploeg de zege te schenken tegen Westerlo. In de topper tegen KVM was hij betrokken in de combinaties die leidden tot de beste kansen, maar er volgden geen goals.

Vanzeir hoopt vurig dat het goed afloopt, al is hij er zich van bewust dat er aan het eind van de tweede periode weinig verschil zal zitten tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen. "We zullen zien hoe die laatste vijf wedstrijden gaan verlopen. Het gaat aankomen op de details", weet Vanzeir.

Het zal afhangen van details of we naar de finale kunnen 

Zelf foutloos blijven en hopen op een misstap van de concurrent, dat is zowat het plan. "We hopen dat zij nog punten laten liggen. Zij zaten nu ook met die midweekmatch door het bekervoetbal. We hopen dat zij hierdoor iets nonchalanter gaan zijn in de competitie terwijl wij alles op de tweede periode zetten. Het zal afhangen van details of we naar de finale kunnen of niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties