Reactie Scoringsmachine Samatta: "Ik ben dubbel gelukkig"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Beveren
| 3 reacties
Scoringsmachine Samatta: "Ik ben dubbel gelukkig"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ally Samatta had een belangrijk aandeel in de overwinning van Racing Genk op het veld van Waasland-Beveren. De Tanzaniaan kopte de gelijkmaker binnen. Hij geniet van zijn goal, maar toch vooral van de Genkse zege.

"Het was een goede wedstrijd", vond Samatta. "Wij kenden een moeilijke eerste helft, Waasland-Beveren stond verdedigend goed. Het was bijna onmogelijk om erdoor te geraken. Zij hadden zich goed aan ons aangepast en loerden op de couter."

"Tijdens de rust stonden we 1-0 achter en hebben we met elkaar gesproken in de kleedkamer. We hebben daarna nog harder gewerkt en ons best gedaan." Het was Samatta die met een rake kopbal zelf voor de gelijkmaker zorgde. "Dat was een belangrijke goal want daarna kregen we een vertrouwensboost."

De Gouden Stier blijft de doelpunten aaneenrijgen dit seizoen. "Ik ben een aanvaller, dus ben ik blij als ik doelpunten kan scoren. Maar ik ben nog gelukkiger als ik met mijn doelpunten het team aan de overwinning kan helpen. Nu ben ik eigenlijk dubbel gelukkig", knipoogde de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties