De Condé blikt terug op de wintermercato en maakt zich op voor hete zomer: "Er gaan een aantal jongens vertrekken"

Clint Vens
| 8 reacties
De Condé blikt terug op de wintermercato en maakt zich op voor hete zomer: "Er gaan een aantal jongens vertrekken"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Alejandro Pozuelo was afgelopen weekend de matchwinnaar met zijn goal tegen Waasland Beveren. De Genkies zijn dan ook in de wolken dat hun sierlijke spelmaker besloot het seizoen uit te doen bij de Limburgers.

Ook bij sportief directeur Dimitri De Condé zal de opluchting waarschijnlijk enorm geweest zijn toen de Spaanse kapitein besloot niet op de vele dollars uit de Emiraten in te gaan. Bij TVL Sportcafé blikt De Condé nog eens terug op de afgelopen wintermercato. 

Wintermercato

"We hebben verschillende aanbiedingen op verschillende jongens binnen gekregen. We zijn heel blij geweest dat ze kozen om bij ons te blijven. Pozuelo was het moeilijkste dossier, dat zeker." De vraag blijft natuurlijk wel hoelang blauw-wit zijn sterkhouders nog in de Luminus Arena kan houden. 

Zomermercato

"Een leegloop in juni? We moeten realistisch zijn, er gaan een aantal jongens vertrekken. We gaan zeker proberen hen goed te vervangen en een aantal sterkhouders zeker nog langer aan boord te houden. Ik kan er geen getal op plakken over hoeveel er gaan vertrekken."

Berge

Vooral het Noorse toptalent Sander Berge wordt danig het hof gemaakt door Europese topclubs: "Hoeveel Berge moet kosten? Dat kan ik niet zeggen. Toen we tegen Schalke 04 speelden waren ze enorm onder de indruk van hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties