Waarom Anderlecht "geen poging gedaan heeft voor Pozuelo"...

Waarom Anderlecht "geen poging gedaan heeft voor Pozuelo"...

Hier en daar werd er geopperd dat Anderlecht best wel eens in de markt zou kunnen zijn voor Alejandro Pozuelo, de draaischijf van Genk. Frank Arnesen ontkende dat gisteren in Extra Time en legde ook uit waarom hij geen interesse had.

Arnesen wou eerst de kern bekijken in La Manga. "En daar hebben we beslist om, met een 4-3-3 als uitgangspunt, eerst de spelers in de eigen kern kansen te geven. Obradovic bijvoorbeeld, heerlijke voetballer. Pas daarna is er gekeken wat we niet in huis hebben en zijn we enkele jongens gaan halen", verklaart hij de transferpolitiek.

Maar in de volgende mercato's mogen we iets anders verwachten. "Mijn filosofie is investeren in spelers van 22, 23 jaar: voetballers met een grote doorverkoopwaarde. Alleen was daar te weinig tijd voor. Al zijn we zeker blij met Kara, Zulj en Bolasie. Die laatste zei al meteen dat hij veel voor deze ploeg kan betekenen. Kijk, in voetbal kan het snel keren. Een keertje de nul houden, daar zouden we ook al op kunnen voortbouwen. Zoals we dat moeten doen met die eerste helft op Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties