Reactie Club Brugge benut kansen nu wél, beslissende Denswil: "Het speelt geen rol wie die goal maakt"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 1 reacties
Club Brugge benut kansen nu wél, beslissende Denswil: "Het speelt geen rol wie die goal maakt"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ruststand: 0-1, eindstand: 2-1. De man die de schitterende comeback van Club Brugge tegen Salzburg inluidde, was niemand minder dan Stefano Denswil. Zoals altijd ijzersterk in de verdediging én nu ook beslissend.

"Het doelpunt van de hoop? Toch wel, ja. Ik ben vooral blij dat ik het team kon helpen. Wie dat doelpunt maakt, speelt uiteindelijk geen rol", bleef Denswil bescheiden.

Zijn gelijkmaker was de verdiende beloning na opnieuw een hele reeks onbenutte kansen. "De tweede helft was veel beter hé. We hadden elkaar tijdens de pauze even opgepept, de coach had ons goeie instructies gegeven, de invallers zorgden voor gevaar en dat konden we omzetten in doelpunten."

Speciaal hoe Europa en België zo kunnen verschillen

Het overwicht omzetten in doelpunten, dát was net hetgene wat de afgelopen weken ontbrak. Salzburg is duidelijk Cercle Brugge of Charleroi niet. "Dit geeft een heel ander gevoel dan de competitie… Speciaal hoe dat toch zo kan verschillen. Hopelijk slagen we er nu in om het vertrouwen mee te nemen naar zondag", besloot Denswil. Dan komt Racing Genk op bezoek in het Jan Breydelstadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties