Reactie Vreven zag cruciale fout, maar geeft zich nog niet gewonnen: "Ik geloof niet dat we de oorlog al verloren hebben"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Antwerpen
| 10 reacties
Vreven zag cruciale fout, maar geeft zich nog niet gewonnen: "Ik geloof niet dat we de oorlog al verloren hebben"

Beerschot Wilrijk moest bang afwachten wat KV Mechelen tegen Union doet. Stijn Vreven moest een noodploeg op het veld brengen tegen Roeselare. Na de nodige problemen kwamen ze toch op voorsprong, maar gaven de winst nog uit handen.

"We kenden een heel moeilijke eerste helft", knikte Vreven na de match. "In alle aspecten van het spel: samenwerking, cohesie, agressiviteit, alles! Tijdens de rust heb ik dan toch gehamerd op gezonde agressiviteit, want daar begint alles mee."

"We kwamen gelukkig op voorsprong. Maar in de tweede helft toonden we veel meer bravoure, veel meer lef. Maar na die 1-0 moeten we die match altijd uitspelen, maar dan maken we een cruciale fout. Ik heb geen idee waarom het nodig is om dat moment een counter te willen lanceren", nam Vreven doelman Vanhamel op de korrel.

Veldslag

De ervaren doelman probeerde één van de snelle jongens vooraan te lanceren, maar de bal kwam heel snel terug. "We hadden gewoon moeten uitspelen en de drie punten binnenrijven. Nu is het inderdaad afwachten wat Mechelen doet. Maar wat er ook gebeurt, wij moeten volgende week gewoon onze job doen. We hebben een veldslag verloren, maar de oorlog nog niet geloof ik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties