OHL met 7 op 9 naar de play-downs: "Dubbel gevoel, maar nu ervoor zorgen dat OHL in 1B blijft"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 2 reacties
OHL met 7 op 9 naar de play-downs: "Dubbel gevoel, maar nu ervoor zorgen dat OHL in 1B blijft"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven bleef voor de derde match op rij ongeslagen en hield Beerschot Wilrijk thuis op een 2-2 gelijkspel na toch wel een bijzonder wedstrijd verloop. Mathieu Maertens vond dat de Leuvenaars meer verdienden dan een punt.

Alle doelpunten in OHL-Beerschot Wilrijk vielen na rust. OHL kwam op achterstand, op voorsprong en moest uiteindelijk tevreden zijn met een puntendeling. "Wat een match, inderdaad", vertelde de OHL-middenvelder. "We hebben een heel goede eerste helft gespeeld. De tweede helft was iets minder, maar in de eerste helft hadden we de kansen om 1-0 of 2-0 voor te komen."

"Maar dat gebeurde niet. Het is toch wel een dubbel gevoel", vervolgde Maertens. "We speelden een goede match, maar we verdienden meer dan een punt. Zeker op basis van de eerste helft. Jammer dat ik zelf geen doelpunt kon maken of een assist gaf. Ik heb mijn best gedaan. Meer kan ik niet doen. Ik denk dat het een leuke match was om naar te kijken."

Focus op play-downs

OHL kan met een 7 op 9 dus met vertrouwen naar het slot van de competitie. "Wij moeten ons nu volledig concentreren op de play-downs. Deze 7 op 9 geeft vertrouwen. We kunnen de tweede periode met een goed gevoel afsluiten. Nu moeten we er gewoon voor zorgen dat OHL in 1B blijft", is de West-Vlaming duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties