Jaren Beerschot-supporter, nu enorm gemist bij KV Mechelen: "Ik zit hier thuis mijn 'kas op te vreten'"
Redactie
| 8 reacties

Jules Van Cleemput vindt het erg dat hij de cruciale weken moet missen bij KV Mechelen

Jaren Beerschot-supporter, nu enorm gemist bij KV Mechelen: "Ik zit hier thuis mijn 'kas op te vreten'"

Vraag aan elke KV Mechelen-supporter wie ze de laatste weken het meest gemist hebben en het antwoord zal in 99 procent van de gevallen Jules Van Cleemput zijn. De rechtsachter zit aan de zetel gekluisterd. En de finalematchen tegen Beerschot Wilrijk zijn wel heel speciaal ten huize Van Cleemput.

Jules kreeg immers de liefde voor Beerschot met de paplepel ingegeven. De hele familie is Beerschot Wilrijk-fan. Nee, correctie de hele familie was fan. “Ik heb er óók acht jaar gespeeld”, aldus ­Jules in GvA.

“Tot voor dit seizoen ben ik ook altijd supporter geweest van Beerschot. Vorig jaar ben ik nog naar de promotiefinale gaan kijken. Ik vond het zelfs spijtig dat ze toen net naast die promotie hebben gegrepen. Nu we in dezelfde reeks spelen, is de liefde bekoeld."

Want Van Cleemput is een Kakker geworden. “Het pikt dat ik er in deze beslissende weken niet bij kan zijn”, zucht Jules. “Oké, ik blijf op een bepaalde manier wel betrokken. Ik zit in de groepschat en ik bel vaak met de gasten, maar de beleving is toch helemaal anders dan wanneer je dag in dag uit mee in de kleedkamer staat. Terwijl zij klaar staan om het veld op te gaan, zit ik hier thuis 'mijn kas op te vreten'.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties