Geruisloze laatste thuismatch voor Pozuelo: "Dit is niet het moment voor speciale dingen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties

Genk gaat Alejandro Pozuelo geen afscheidsfeestje geven

Geruisloze laatste thuismatch voor Pozuelo: "Dit is niet het moment voor speciale dingen"
Foto: © photonews

Zondag speelt Alejandro Pozuelo zijn laatste thuiswedstrijd voor Racing Genk. De voormalige kapitein heeft veel betekend voor de ploeg, maar na al het gebeurde hoeft hij niet op een eerbetoon te rekenen.

Pozuelo is voor veel supporters van zijn troon gevallen en een mooi afscheid is hem dan ook niet gegund. Bij Genk willen ze het risico niet nemen dat het op een fiasco uitdraait. "Onze volledige focus gaat naar het binnenhalen van het Europees ticket", aldus Clement in Het Nieuwsblad.

"Dit is niet het moment voor speciale dingen, het is ook zijn laatste match niet. Alles staat in functie van goed voetballen én punten pakken. Ik zag deze week een heel scherpe spelersgroep op training, inclusief Pozuelo. Iedereen is eropuit om zondag de drie punten te pakken."

Achteraf mag er misschien een bescheiden feestje... "Dan kunnen we samen met onze supporters in een vol stadion vieren dat we een Europees ticket op zak hebben. Dat zou niet alleen een verdiende beloning zijn, maar ook de druk wegnemen in Play-off 1. Dan hebben we al meer dan ons doel bereikt en kunnen we in de laatste tien matchen vol voor die extra beloning gaan."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties