Obradovic rekent af met Vanhaezebrouck en Devroe: "Het kwam als een boomerang terug"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 7 reacties

Ivan Obradovic vertelt over zijn bewogen seizoen bij Anderlecht

Obradovic rekent af met Vanhaezebrouck en Devroe: "Het kwam als een boomerang terug"
Foto: © photonews

Het verhaal van Ivan Obradovic dit seizoen is misschien wel het comeback-relaas van het jaar. Onder Hein Vanhaezebrouck zat hij steevast in de tribune, Luc Devroe had hem gezegd dat hij weg moest, maar... beide mannen zijn vertrokken. En ziedaar: Rutten maakte de Serviër weer belangrijk.

Obradovic kreeg in juni te horen dat hij apart zou moeten trainen, maar kreeg geen gesprek om over zijn situatie te praten. "De communicatie was niet goed. We zijn allemaal volwassen mannen en ik kan zaken accepteren. Als ze naar mij waren gekomen en persoonlijk met mij hadden gesproken, waren we misschien tot een oplossing kunnen komen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Ik hield niet van de manier waarop ze het deden en dan besliste ik te blijven. Pas op, ik kon accepteren dat een jonge gast die geld heeft gekost als Cobbaut de voorkeur krijgt, maar ik vond dat ik het verdiende om bij de groep te blijven."

Als we zeker zijn van play-off 1 stap ik naar Michael Verschueren

Na het vertrek van beiden werd hij gerehabiliteerd. "Niemand had kunnen voorzien dat ze beiden na zo'n korte periode weg zouden zijn. Maar de manier waarop ze mij behandeld hebben, kwam als een boomerang terug in hun gezicht. Ik ben blijven werken en daarom overkomen mij nu weer goede zaken. Fred Rutten heeft iets nieuws gebracht en praat met de spelers, iets wat de vorige coach niet deed."

En hij wil nu blijven, maar is einde contract. "Eens we zeker zijn van Play-off 1, stap ik naar Michael Verschueren. Mijn eerste prioriteit is om bij Anderlecht te blijven. Als ik hier mijn carrière zou kunnen afsluiten, teken ik meteen. Mijn vrouw en onze twee kinderen voelen zich goed in België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties