Twee grote vraagtekens op Neerpede, antwoorden zullen de komende twee weken moeten volgen

Twee grote vraagtekens op Neerpede, antwoorden zullen de komende twee weken moeten volgen

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Stilaan loopt de ziekenboeg van Anderlecht helemaal leeg. Gisteren stonden Andy Najar, Sebastiaan Bornauw en Emmanuel Sowah ook op het trainingsveld. Maar er zijn nog twee pionnen waar twijfel over bestaat.

De terugkeer van Adrien Trebel bijvoorbeeld. Die sukkelt al met knieproblemen sinds de stage in Spanje en die beruchte tweede oefenwedstrijd die hij moest afwerken. Maar hij zou volgende week wel eens kunnen proberen of hij klaar is. Ofwel legt Anderlecht dan nog een oefenmatch in voor hem, of gaat hij mee met de beloften.

De vraag is dan of Rutten direct gebruik zal maken in de play-offs van de aanvoerder. Zonder hem doet Kums het immers bijzonder goed. Je zou zeggen dat hij de plaats van de nog niet overtuigende Zulj kan overnemen, maar Rutten wil het evenwicht in de ploeg niet verstoren. Daarbij komt nog dat hij en Trebel op de verkeerde voet begonnen zijn.

En dan is er nog Nany Dimata. Die werkt nog steeds een alternatief programma binnen af. De bedoeling is de spieren rond de knie nog meer te verstevigen zodat hij minder last heeft. Maar of dat snel in orde komt, wordt afwachten. Ze hopen het in ieder geval bij paars-wit. Zeker omdat hij indien het niet goedkomt, cruciale weken heeft verloren om zich te laten opereren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties