Wie moet De Camargo vervangen? "Hij was verrast dat hij tegen Beerschot Wilrijk opnieuw niet mocht invallen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

William Togui is helemaal van de radar verdwenen bij KV Mechelen

Wie moet De Camargo vervangen? "Hij was verrast dat hij tegen Beerschot Wilrijk opnieuw niet mocht invallen"
Foto: © photonews

KV Mechelen moet het zaterdag dus zonder Igor De Camargo doen. De Braziliaanse spits hield een scheurtje in de mediale band van de linkerknie aan het eerste duel tegen Beerschot Wilrijk. Maar wie moet hem vervangen in de Mechelse kern. Het is een puzzel voor Wouter Vrancken.

Vrancken heeft met William Togui wel nog een goeie spits rondlopen, maar koos afgelopen weekend voor Cornet om in te vallen na de blessure van De Camargo. Opvallend, want in het begin van het seizoen speelde William Togui nog de topschutter uit de ploeg. Sindsdien is het bergaf gegaan met de Ivoriaan.

Zijn maatje Mamadou Bagayoko begrijpt het ook niet goed. "Toen Igor geschorst was, speelde William nochtans zijn matchen. Ik was ­verrast dat hij tegen Beerschot Wilrijk ­opnieuw niet mocht invallen. Én hijzelf ook. Maar de keuze van de trainer moet je ­respecteren", zegt hij in GvA.

Onvoorspelbaar

Zijn karakter kan daarin een rol spelen. “Ik ben van nature iemand die vaak met mensen contact opzoekt. ­William sluit zich eerder af. In moeilijke ­momenten is het net beter om er met ­iemand over te praten. Want een voetballer moet goed in zijn vel zitten om te presteren."

"De huidige situatie is vervelend, maar hij moet ze ­aanvaarden en de ploeg ondersteunen. ­Voetbal is soms zo onvoorspelbaar. Ik ­verwacht dat Mathieu zaterdag start, maar als William invalt en de winning goal maakt, krijg je weer een heel ander scenario."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties