Clement wil uitgeleende speler volgend seizoen een nieuwe kans geven: "Zijn belang was groter dan dat veel mensen dachten"
Nils Wens
| 11 reacties

Clement denkt aan Seck voor volgend seizoen

Clement wil uitgeleende speler volgend seizoen een nieuwe kans geven: "Zijn belang was groter dan dat veel mensen dachten"
Foto: © photonews

Ibrahima Seck had het moeilijk bij Racing Genk en werd daarom voor één seizoen uitgeleend aan Zulte Waregem. Philippe Clement vindt dat Seck bij bepaalde matchen belangrijk was voor Racing Genk.

Dat vertelt Clement in Het Laatste Nieuws. "Zijn belang was groter dan dat veel mensen dachten. Elke ploeg heeft gestalte en kracht nodig. Seck is zo'n speler. We bekijken het intern naar volgend seizoen toe."

Zulte Waregem

Clement is niet de enige dat interesse heeft in Seck. Dury zou hem graag bij Zulte Waregem houden en dat kan ook effectief gebeuren door een clausule in het conract van Seck. "Als Ibrahima een bepaald aantal matchen speelt voor ons, moeten we hem overnemen", legt Dury uit.

"We willen hem zeker permanent in dienst houden. Ik zie niet in waarom we op deze positie moeten veranderen. Maar de speler moet het zelf ook willen natuurlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties