Russische bondscoach niet bang voor Rode Duivels: "We zullen kansen krijgen"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties

Stanislav Cherchesov blikt vooruit naar het duel tussen België en Rusland

Russische bondscoach niet bang voor Rode Duivels: "We zullen kansen krijgen"
Foto: © photonews

De Rode Duivels krijgen donderdagavond met Rusland een eerste stevige horde richting EK 2020 voorgeschoteld. De Russische bondscoach Stanislav Cherchesov leeft echter met vertrouwen toe naar het duel tussen de twee grootste teams uit groep I.

Rusland haalde op het afgelopen WK verrassend de kwartfinale. Cherchesov is dan ook hoopvol voor het duel met de Rode Duivels: “De Belgen staan niet zomaar eerste op de FIFA-ranking.  We kennen hun kwaliteiten, maar weten dat wij ook altijd kansen zullen krijgen.”

“Ik voel dat we klaar zijn voor de wedstrijd. Al weet je op voorhand natuurlijk nooit hoe de wedstrijd verloopt”, spreekt Cherchesov met twee woorden tegenover Belga.

“Iedereen is er klaar voor bij ons. Ik hak pas donderdag de laatste knopen door. Ook over wie er bij ons in doel zal staan.” Een andere knoop de de Russische coach moet doorhakken is of hij Yuri Zhirkov al dan niet opstelt. De verdediger van Zenit stopte na het WK eigenlijk als international, maar werd toch opgeroepen voor het duel tegen de Belgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties