Degryse daagt Hazard uit: "Ik vind dat hij drie dingen moet toevoegen aan zijn bucketlist"

Degryse daagt Hazard uit: "Ik vind dat hij drie dingen moet toevoegen aan zijn bucketlist"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard is één van de beste voetballers op deze planeet, dat staat buiten kijf. Het enige wat hem soms verweten wordt, is zijn gebrek aan ambitie. Hij wil niet de beste of de grootste zijn. Marc Degryse zou hem toch graag willen prikkelen met drie uitdagingen.

In Engeland heeft Eden zowat alles al gewonnen, nu zou hij nog een stapje hoger moeten zetten. "Ik vind dat Eden drie uitdagingen moet toevoegen aan zijn bucketlist. Een keertje de Champions League winnen met Real Madrid, Europees kampioen worden met de Rode Duivels, en de Gouden Bal winnen", aldus Degryse in HLN.

Met zijn op til staande transfer naar Real wordt dat mogelijk realistischer. "Mogelijk komt alles samen in de zomer van 2020. Real zal in het tussenseizoen bouwen aan een nieuwe sterrenploeg, en misschien kunnen ze op die manier volgend jaar alweer de Champions League winnen. Diezelfde zomer is het ook niet denkbeeldig om het EK te winnen. En áls dat lukt, zal het zijn omdat Hazard een uitstekend toernooi heeft gespeeld, en dan wint hij automatisch de Gouden Bal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties