Cercle-verdediger hoopt op verlengd verblijf en spreekt zich uit over het niveau van onze competitie

Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties
Cercle-verdediger hoopt op verlengd verblijf en spreekt zich uit over het niveau van onze competitie

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge nam in januari Issa Marega transfervrij over van SM Caen. De centrale verdediger veroverde snel een basisplaats in het Jan Breydelstadion.

In een interview op de clubsite praat Marega over zijn overstap naar België: “Ik kwam niet veel aan spelen toe en voelde niet genoeg vertrouwen bij Caen. Het leek mij beter om te vertrekken. Op aanraden van de mensen van Monaco belandde ik bij Cercle.”

“De eerste wedstrijd na de winterstop werd ik verrassend in de basis gedropt op het veld van Zulte Waregem. Ik speelde zeker geen slechte wedstrijd, hoewel ik fysiek nog lang niet top was.”

Marega vertoeft nu een paar maand in België. Voldoende om het niveau van onze competitie in te schatten. “Het is natuurlijk anders voetballen dan in Frankrijk. Maar het niveau is hoog. De Belgische competitie staat niet zo hoog aangeschreven, maar dat is onterecht. Er spelen hier veel goede ploegen. Ik was aangenaam verrast.”

“Ik heb een contract tot het einde van het seizoen, met een optie op nog twee jaar. Ik ben hier graag en ik hoop dat de optie gelicht wordt”, besluit de Fransman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties