Carrasco heeft het wel gehad: "Ik wil terug naar Europa"
Redactie
| 5 reacties

Yannick Carrasco wil na anderhalf jaar China terug naar Europa

Carrasco heeft het wel gehad: "Ik wil terug naar Europa"
Foto: © photonews

Yannick Carrasco mocht gisteren invallen in Cyprus. De winger is zijn basisplaats bij de Rode Duivels kwijtgespeeld aan Thorgan Hazard. Maar intussen heeft hij wel genoeg gezien van China.

De bondscoach noemde het missen van zijn wintertransfer toch een probleem. En Carrasco beseft zelf ook dat hij weg moet uit China. "Ik zou graag terugkeren naar Europa", zegt hij in HLN. "Er waren deze winter nochtans een pak ploegen geïnteresseerd. We hebben geprobeerd om een oplossing te vinden, zodat ik kon vertrekken. Maar ik begrijp Dalian Yifang ook. Het wilde dat ik bleef."

Carrasco weet dat de Chinezen veel geld voor hem betalen en daarvoor ook iets in ruil verwachten. Toen hij op training in een gevecht verwikkeld raakte, trok de clubleiding zijn visum in, waardoor hij niet naar de Duivels kon afreizen. "Maar voor alle duidelijkheid: ik voel me nog steeds goed in China. Dat ik dezer dagen mijn basisplek bij de Rode Duivels kwijt ben? In zo'n ploeg kan dat gebeuren. Met die concurrentie zal er altijd een moment zijn dat je niet veel speelt." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties