Michael Verschueren geeft zijn top 3 (met Club Brugge op 1) en spreekt zijn ambities uit voor PO 1

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 15 reacties
Michael Verschueren geeft zijn top 3 (met Club Brugge op 1) en spreekt zijn ambities uit voor PO 1

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Michael Verschueren blikt vooruit op play-off 1 en de kansen voor Anderlecht daarin. Hij geeft ook zijn top 3 voor het finale klassement.

Play-off 1 halen was tijdens de reguliere competitie de belangrijkste missie voor Anderlecht en die werd met succes afgerond. Nu, net voor aanvang van play-off 1, worden de ambities bijgeschroefd. Sportief directeur Michael Verschueren lichtte die toe bij Sporza.

"We mogen weer ambitie koesteren om voor de prijzen te gaan", zei de zoon van Michel Verschueren. Hij ziet twee redenen waarom het beter zou gaan dan tijdens de reguliere competitie.

"De kern is nu breder, zo is er bijvoorbeeld de terugkeer van Trebel. Bovendien zijn we goed bezig de laatste weken. Daarnaast is Fred Rutten erin geslaagd om stabiliteit te creëren in het team en we slikken ook gewoon weinig doelpunten."

2 scanario's

Zaterdag trekt Anderlecht naar competitieleider Genk. De achterstand op de Limburgers bedraagt momenteel zes punten. "Als we zaterdag in Genk winnen, dan zijn we in de race voor een Europees ticket. Als we verliezen, dan proberen we voor de derde of vierde plaats te gaan."

Verschueren gaf ten slotte ook nog zijn top 3 mee voor de finale ranking. Hij denkt alvast dat Genk het niet zal halen. "Club Brugge wordt kampioen, voor Genk en dan komen wij pas."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties