🎥 Late beauty van Benzema redt Real Madrid en vader en zoon Zidane tegen hekkensluiter

Simon Wauters

Real Madrid heeft zondagavond met 3-2 gewonnen van SD Huesca. Karim Benzema besliste de partij met een doelpunt in minuut 89.

Zinédine Zidane gaf verrassend de voorkeur aan zoon Luca tussen de palen. Keylor Navas zat op de bank, Thibaut Courtois zat met een lichte blessure in de tribune.

Voor Luca was het zijn tweede wedstrijd bij de hoofdmacht van Real. Vorig seizoen debuteerde hij op de slotspeeldag tegen Villareal. Ook toen incasseerde hij twee doelpunten.

De bal rolde nog maar net toen Cucho Hernández de bezoekers al op voorsprong bracht. Real kwam terug via Isco en op het uur bracht Dani Ceballos de thuisploeg op voorsprong. Maar een kwartier voor tijd kopte Xabier Etxeita Huesca de gelijkmaker voorbij Zidane.

Karim Benzema speelde opnieuw een vrij ongelukkige wedstrijd, maar leverde Real in minuut 89 wel de overwinning op. De Fransman krulde de 3-2 tegen de touwen.