Wil Paul Pogba werkelijk dit duizelingwekkende bedrag verdienen?

Bart Somers
Bart Somers
| 0 reacties
Wil Paul Pogba werkelijk dit duizelingwekkende bedrag verdienen?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat Paul Pogba momenteel voor de wind op sportief vlak. De Franse sterspeler van Manchester United staat in de belangstelling van verschillende ploegen, en lijkt het onderste uit de kan te willen halen.

De middenvelder staat nadrukkelijk in de belangstelling van Real Madrid. Hij zou nu aan Man U laten weten hebben dat hij bereid is om zijn contract in Engeland te verlengen op voorwaarde dat hij 500.000 pond per week gaat verdienen, ofwel zo’n 30 miljoen euro per jaar. Dat meldt alvast The Sun.

Met dit bedrag zou de Franse international wekelijks meer op zijn rekening kunnen bijschrijven dan Alexis Sanchez, momenteel de grootverdiener bij de Red Devils. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Pogba, zit volgende week samen met de directie van de Engelse club om te spreken over het contract van de speler, dat normaal in 2021 afloopt.

300.000 pond per week

Momenteel verdient Paul Pogba ook al het niet onaardige bedrag van 300.000 pond per week. Niet slecht als je het ons vraagt, maar duidelijk te laag volgens Raiola. Met Zinédine Zidane die vorige week openlijk zijn bewondering voor Pogba uitsprak, staan speler en manager uiteraard sterk in hun schoenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties