Rutten en Munaron reageren op 'het probleem Didillon'
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 6 reacties

Didillon kostte Anderlecht al punten in play-off 1: Rutten reageert

Rutten en Munaron reageren op 'het probleem Didillon'

Zowel tegen Racing Genk als tegen Club Brugge ging Thomas Didillon in de fout. Op een quasi identieke wijze dan nog én tijdens de play-offs waar de punten bijzonder zwaar doorwegen...

De tegenstanders zullen bloed ruiken wanneer Didillon de bal aan de voet heeft de komende wedstrijden. Zijn coach, Fred Rutten, predikt rust. "Het is nog vroeg na de match tegen Club Brugge. Ik denk dat iedereen eerst even tot rust moet komen. Maar dit weekend zal ik er wel met hem over spreken", aldus de Nederlander bij Het Laatste Nieuws.

Onder Didillon in de pikorde staat Frank Boeckx. De tweede doelman heeft ondertussen al heel wat krediet opgebouwd in het Astridpark en onder de supporters klinkt zijn naam steeds luider. Toch zal Rutten het vertrouwen in zijn Franse goalie behouden. "Thomas is nog jong. Als wij hem de steun geven die hij nodig heeft, zal hij het vertrouwen wel teruggeven."

Jacky Munaron, ex-keeper van paars-wit, treedt Rutten bij in dat opzicht. "Didillon er nu uitzetten, zou nefast zijn", aldus Jacky Munaron. "Iedereen vergeet plots de goede saves. En wat als zijn vervanger Frank Boeckx dan een fout maakt? Dan krijg je een scenario zoals bij Club Brugge vorig seizoen", redeneerde Munaron.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties