Carragher: "Maar twee teams die verdienen dat Hazard voor hen speelt"
Redactie
| 5 reacties

Carragher vindt Hazard te goed voor Chelsea

Carragher: "Maar twee teams die verdienen dat Hazard voor hen speelt"

Eden Hazard toonde maandag nogmaals zijn absolute klasse door twee doelpunten te scoren tegen West Ham. Hazard wordt al een hele tijd aan Real Madrid gelinkt, maar een akkoord is er nog niet. Daardoor kunnen de analisten natuurlijk blijven speculeren.

Jamie Carragher (ex-Liverpool) is duidelijk welke weg onze landgenoot moet inslaan. "Volgens mij zijn er maar twee clubs die verdienen dat Eden voor hen speelt: Real Madrid en Barcelona. Op dit moment is hij te sterk voor Chelsea. Hij moet een team als Real madrid op zijn cv kunnen zetten." 

Tegenover Sky Sports geeft de voormalige verdediger nog wat meer uitleg bij zijn opmerkelijke uitspraak. "De mensen praten over Sterling, Sané, of Salah. Maar als je naar de laatste vier of vijf jaar kijkt, vind ik Hazard gewoon de beste. Dan gaat het niet enkel over statistieken. Hazard doet dingen die niemand anders kan. Je kan hem gewoon niet van de bal zetten."

Carragher is niet de eerste de beste. Hij won onder meer de Champions League en de Uefa Cup. Hij speelde meer dan zevenhonderd wedstrijden voor Liverpool en droeg nooit een ander shirt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties