Interview Mémé Tchité blikt vooruit naar de Classico: "Bij een nieuwe nederlaag stort Anderlecht in een nooit geziene crisis"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties

"Wedstrijd is voor beide teams cruciaal"

Mémé Tchité blikt vooruit naar de Classico: "Bij een nieuwe nederlaag stort Anderlecht in een nooit geziene crisis"
Foto: © photonews

Standard ontvangt vrijdagavond Anderlecht. Voor de twee teams staat er veel op het spel.

Standard moet vrijdag de zware nederlaag in het Jan Breydelstadion proberen uit te wissen. Anderlecht gaat op zoek naar de eerste punten in play-off 1.

Mémé Tchité speelde de verschillende Classico's in het truitje van Standard én Anderlecht. De spits die tegenwoordig in de Tweede Amateurklasse voor RRC Hamoir voetbalt, volgt de Jupiler Pro League nog steeds op de voet. 

"Deze wedstrijd is cruciaal voor beide teams", vertelde de 35-jarige aan onze collega's van Walfoot. "Standard moet reageren na de uppercut in Brugge. Als ze nog willen meedoen om de titel, moeten ze winnen van Anderlecht. Met Standard weet je maar nooit, dat hebben we vorig jaar nog maar gezien."

"Anderlecht moet dan weer dringend wakker worden als het nog een Europees ticket wil pakken. Ze moeten dringend hun eerste punten pakken. Bij een nieuwe nederlaag stort Anderlecht in een nooit geziene crisis", besluit Tchité.

Tchité voetbalde in de Jupiler Pro League voor Standard, Anderlecht, Club Brugge en Standard. Hij scoorde 65 keer in eerste klasse.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties