De toon is gezet voor de topper: supporters Anderlecht vandaliseren Jan Breydelstadion
Simon Wauters
Simon Wauters
| 88 reacties

Het Jan Breydelstadion werd ontsierd met weinig stichtende boodschappen in graffiti

De toon is gezet voor de topper: supporters Anderlecht vandaliseren Jan Breydelstadion

Zondagavond staat de topper tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. In de aanloop naar de wedstrijd hebben enkele fans van Anderlecht zich van hun kleinste kant laten zien.

Op Facebook en Twitter circuleren namelijk foto’s van de buitenkant van het Jan Breydelstadion dat bewerkt werd met graffiti.  Er staan weinig stichtende boodschappen als ‘puta Leko’ te lezen.

Ook ‘MA03’ komt vaak voor. De afkorting van ‘Mauves Army 2003.’ De vurigste supportersclub van paars-wit lijkt op die manier de ‘graffiti-aanslag’ op te eisen.

Voor wie er nog aan twijfelde: vriendschappelijk wordt het zondagavond allerminst. Anderlecht moet winnen als het nog een waterkansje wil maken op plek vier. Club Brugge mag geen punten laten liggen als het leider Racing Genk nog wil bedreigen.

Bij Anderlecht is het al een hele tijd onrustig door de slechte resultaten. Na de thuiswedstrijd tegen Antwerp kwam het tot relletjes en riepen de fans om het ontslag van Marc Coucke, de wedstrijd op het veld van Standard werd zelfs definitief stilgelegd nadat 'fans' vuurpijlen op het veld bleven gooien. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties