Wie wordt Profvoetballer van het jaar? Een Genkie of toch weer een Bruggeling?

Bram Heylen
| 31 reacties
Wie wordt Profvoetballer van het jaar? Een Genkie of toch weer een Bruggeling?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag kondigde de Pro League aan welke drie voetballers voor hen de eer mogen krijgen om tot 'Profvoetballer van het jaar' verkozen te worden. Er kan er wel maar eentje winnen natuurlijk...

Eerder dit jaar kaapte Hans Vanaken nog de Gouden Schoen weg voor de neus van zijn medefavoriet Alejandro Pozuelo. Dit maal krijgt 'lange Hans' alweer concurrentie uit Genkse hoek voor de volgende prestigieuze prijsuitrijking.

De eerste kandidaat is de inmiddels naar Canada geëmigreerde balvirtuoos Alejandro Pozuelo. De Spaanse artiest toverde maandenlang op de Belgische velden en is zonder twijfel een terechte kandidaat.

Zijn Genkse partner in crime Ruslan Malinovskyi is de tweede kandidaat. Met zijn wervelend afstandschot en zijn meesterlijk spelinzicht ontpopte de dartele Oekraïner zich dit seizoen tot een absolute smaakmaker van onze competitie.

De laatste genomineerde is weinig verrassend de Gouden Schoen Hans Vanaken. De Brugse spelmaker speelt een uiterst degelijk seizoen en kan zichzelf opvolgen op de erelijst.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties