Ook Kevin De Bruyne laat zich uit over transfer van Eden Hazard naar Real Madrid

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Ook Kevin De Bruyne laat zich uit over transfer van Eden Hazard naar Real Madrid

Volg Belgiƫ nu via WhatsApp!

Eden Hazard heeft met de gewonnen Europa League-finale zijn laatste match voor Chelsea gespeeld. Verwacht wordt dat de Rode Duivel volgend seizoen in Madrid speelt. "Ik denk dat de transfer er ook wel zal komen", zegt collega-Rode Duivel Kevin De Bruyne.

Hazard speelt sinds medio 2012 in Londen, maar heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid. "Als hij die keuze gemaakt heeft om naar Real te gaan, dan moet hij er nu alles aan doen om naar daar te gaan", zegt De Bruyne in gesprek met VTM Nieuws

'Eden is altijd chill'

"Iedereen kent Eden. Hij is altijd chill. Maar hij is wel 28 jaar. Als hij nu de transfer wil doen die hij echt wil doen, dan zal het wel gebeuren. Ik denk dat de transfer er ook wel zal komen, maar dat gaat natuurlijk niet op één, twee of drie dagen. Bij mij duurde het drie maanden, maar ik wist wel wat ik wilde doen", aldus de City-speler. 

"Je hebt mensen die dan hun club onder druk zetten door niet naar de training te komen. Eden is net zoals mij: hij toont respect en gaat naar de training. Hij is meer afwachtend, hopend dat hij Chelsea bye bye zegt."

Bovendien is er nog het financiële aspect voor The Blues. "En als Chelsea nog iets wil hebben, moeten ze hem wel laten gaan. Maar gelukkig zit ik niet bij die onderhandelingen", lachte de ex-speler van Chelsea nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties