"Ik wil niet terug": Morata heeft het duidelijk naar zijn zin bij Atletico Madrid
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Alvaro Morata heeft het naar zijn zin bij Atletico Madrid en wil zeker niet terugkeren naar Chelsea

"Ik wil niet terug": Morata heeft het duidelijk naar zijn zin bij Atletico Madrid

Alvaro Morata (26) vertrok in januari op uitleenbasis naar Atletico Madrid. Daar zal hij ook komend jaar op huurbasis spelen. Nu zijn seizoen stilaan is afgelopen, blikt hij terug op zijn verblijf in Chelsea.

"Mijn start in 2017 bij Chelsea was goed, toch heb ik me nooit gewaardeerd gevoeld door de Chelsea-aanhang", getuigt Morata in Goal. Ondanks een mindere periode na een blessure, maakte hij toch nog 15 doelpunten in de Premier League en pakte hij de FA Cup. Desondanks werd hij door Lopetegui niet in de WK-selectie van Spanje opgenomen, wat naar eigen zeggen "het zwaarste moment in zijn leven is geweest". 

Na alweer een moeilijke eerste seizoenshelft bij Chelsea onder Maurizio Sarri, vond Morata de spelvreugde terug bij Atletico Madrid, getuige hiervan zijn 6 doelpunten in 15 wedstrijden in La Liga. Morata is dan ook formeel: "Atletico, doe er alles aan om mij in Madrid te houden, want ik wil gewoon hier zijn", aldus de 26-jarige ex-speler van Real Madrid en Juventus. Benieuwd hoe Chelsea - met het transferverbod in het achterhoofd- hierop reageert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties