Het werd een heel speciale avond voor de Hazard-clan: "Moeder was tevreden"
Hannes Van Gael Florent Malice
Hannes Van Gael en Florent Malice vanuit Brussel
| 1 reacties

Het gezin Hazard poseerde voor de interland tussen België en Kazachstan

Het werd een heel speciale avond voor de Hazard-clan: "Moeder was tevreden"
Foto: © SC

Voor de ontmoeting met Kazachstan werd Eden Hazard gelauwerd. Niet omdat hij bij Real Madrid heeft getekend, wel omdat hij aan de magische grens van 100 caps zit voor de nationale ploeg.

Heel het gezin stond samen op het veld voor aanvang van de wedstrijd tegen Kazachstan: Eden, Thorgan, Kylian en Ethan werden geflankeerd door hun ouders tijdens een emotioneel moment voor de aanvoerder van de Rode Duivels. Die haalde tijdens de vorige interlandbreak zijn honderdste cap voor België.

"Moeder was tevreden, geloof ik, omdat we met z'n allen op het veld stonden", glimlachte Thorgan Hazard na de match. Zijn broer, die anders bestookt ging worden met vragen over Real Madrid, reageerde niet.

"Om dit moment te vereeuwigen hebben we een foto genomen. Iedereen van de familie is trots op Eden en zijn honderd caps. Ik ga dat proberen te evenaren, maar dat wordt geen eenvoudige klus."

Ook Thorgan moest eraan geloven en werd flink ondervraagd over de transfer van Eden naar Real. "Ik ben erg fier en blij voor hem. Hij heeft het echt verdiend na zeven seizoenen en lang een hoog niveau te halen. Wat het nog mooier maakt is het feit dat hij vlak voor zijn vertrek nog beslissend is geweest", zei Thorgan, doelend op de Europa League.

"Hij heeft een geweldig parcours afgelegd. Het is bovendien een erg drukke zomer geweest voor de Hazards met mijn transfer naar Dortmund. Ik geloof dat vader blij is dat het nu eindelijk is afgelopen", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties