Manchester United is al met een waslijst aan spelers in verband gebracht, maar wie zijn deze eventuele versterkingen?
Nils Wens
| 0 reacties

Dit zijn de spelers die in verband worden gebracht met Manchester United

Manchester United is al met een waslijst aan spelers in verband gebracht, maar wie zijn deze eventuele versterkingen?
Foto: © photonews

Manchester United heeft er een rampzalig jaar op zitten. De Engelse topclub werd zesde en moet dus tevreden zijn met een plaats in de Europa League. Solskjaer wil volgend seizoen geen herhaling van dit voetbaljaar en is stevig op zoek naar versterkingen. Een overzicht:

Eén speler is al officieel naar Manchester United. Daniel James, een 21-jarige voetballer uit Wales, komt over van Swansea City. De flankaanvaller is uitermate snel en kan zo zijn verdedigers in de problemen brengen. Onder dit artikel vindt u een filmpje waarbij duidelijk wordt hoe snel James is.

Wan-Bissaka

Een andere speler dat nog niet officieel is, maar wel dicht bij een overgang staat, is Aaron Wan-Bissaka. Manchester United had eerst een bod uitgebracht van 40 miljoen pond op de beloftevolle rechtsback, maar dat heeft Crystal Palace geweigerd.

Volgens SkySports zou Manchester United een nieuw bod uitgebracht hebben van 50 miljoen pond. Crystal Palace is al op zoek naar een andere rechtsback, waardoor we kunnen besluiten dat een overgang van Wan-Bissaka naar Manchester United niet veraf is.

Bruno Fernandes

Wie nog hoog op het verlanglijstje staat is Bruno Fernandes. De Portugese creatieve middenvelder zou zo’n 80 miljoen euro kosten, maar dat is voor Manchester United geen struikelblok. Bruno Fernandes stond afgelopen weekend in de basis bij Portugal in de finale van de Nations League en was afgelopen seizoen de absolute sterkhouder van Sporting Lissabon.

Moest het toch niet lukken om tot een deal te komen met Sporting Lissabon, heeft Manchester United James Maddison op het oog als plan B. De creatieve middenvelder was dit seizoen één van de revelaties bij Leicester City.

Maguire

Centraal achterin zouden ze er ook nog iemand bij willen en dan wordt vooral Harry Maguire genoemd. Zijn persoonlijke voorkeur zou echter uitgaan naar Manchester City. De fans van Manchester United zouden graag Ruben Dias zien komen. De Portugees stond ook in de basis dit weekend bij Portugal en was één van de uitblinkers.

Jan Oblak

Om af te sluiten zou er ook in doel iets op til zijn bij Manchester United. David De Gea zou kunnen vertrekken naar PSG, maar naar een vervanger zouden ze niet lang moeten zoeken. Jan Oblak, nu doelman bij Atlético Madrid, heeft enkele dagen geleden zijn liefde voor de Engelse topclub uitgesproken en zou graag naar Manchester United verhuizen. United zou dan wel zo’n 110 miljoen euro moeten betalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties