Ogunjimi toont ambitie: "In 1A zie ik jongens die niet beter spelen dan ik"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties

Marvin Ogunjimi (Lierse Kempenzonen) wil zijn contract uitdoen en naar 1A of 1B

Ogunjimi toont ambitie: "In 1A zie ik jongens die niet beter spelen dan ik"
Foto: © photonews

Na tal van omzwervingen is Marvin Ogunjimi vorige winter eindelijk weer in België aanbeland. Hij streed met Lierse Kempenzonen om promotie naar eerste klasse B, maar moest tijdens de eindronde de duimen leggen voor Virton.

Het wordt dus nog een jaartje in de hoofste amateurafdeling voor Lierse Kempenzonen en Ogunjimi, maar daar kan hij mee leven. "Het is fijn bij de club. Ik heb nog een contract voor een jaar en dat doe ik zeker uit. Daarna zie ik wel", zei de 31-jarige Ogunjimi die in 2011 de titel pakte met KRC Genk.

1A of 1B

Toch liggen zijn ambities niet in eerste amateur. "Ik wil nog naar boven, naar 1B. 1A is misschien wat ver weg, al zie ik soms spelers die volgens mij niet beter spelen dan ik. Ik ben 31 en ik weet wat ik nog kan. Ik zal deze zomer hard werken en iedereen bewijzen wat ik nog kan."

De spits beseft wel dat hij zijn reputatie wat tegen heeft. "Met mijn verleden en mijn statistieken denken mensen vaak negatief over mij. Ik neem ze dat niet kwalijk. Bij Lierse vond ik het voetbalplezier terug", besloot Ogunjimi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties