Belgische beloften tanken vertrouwen voor het EK met ruime zege
Redactie
| 0 reacties

De Belgische beloften hebben een ruime zege geboekt in hun generale repetitie voor het EK

Belgische beloften tanken vertrouwen voor het EK met ruime zege

De Jonge Duivels verloren hun laatste twee officiële oefeninterlands in de voorbereiding op het EK. Dinsdag werd er echter nog een laatste keer geoefend en met een ruime overwinning als resultaat.

De selectie van Johan Walem treft de laatste voorbereidingen op het EK in Catania en daar namen ze het achter gesloten deuren op tegen een Siciliaanse selectie. De score werd niet meegedeeld, maar er vielen veel doelpunten en België boekte een ruime zege volgens Het Nieuwsblad.

We mogen die nederlaag tegen Frankrijk niet dramatiseren.

Dat was nodig, want de twee vorige officiële oefeninterlands werden allebei verloren. In maart tegen Denemarken (3-2) en vorige week tegen Frankrijk (3-0). Zondag start het Europees Kampioenschap voor de Belgen met een match tegen Polen.

Iedereen kwam bovendien in actie en Aaron Leya Iseka reageerde kort bij Het Nieuwsblad. Hij had het over de nederlaag tegen Frankrijk. "Maar wij hadden toen heel veel fysiek werk verricht, terwijl zij ons vertelden dat het er bij hen net rustig aan toe ging. Daarom mochten we die nederlaag niet dramatiseren", relativeerde de aanvaller van Toulouse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties