Oostende, Club Brugge en Anderlecht zijn vertegenwoordigd in de nominaties voor de Golden Boy Award
Clint Vens
| 0 reacties

De 100-koppige nominatielijst voor de Golden Boy van 2019 is bekend

Oostende, Club Brugge en Anderlecht zijn vertegenwoordigd in de nominaties voor de Golden Boy Award
Foto: © photonews

De lijst van de honderd genomineerden voor de Golden Boy Award zijn binnen. U denkt waarschijnlijk aan namen als Zinho Vanheusden, Yari Verschaeren of Landry Dimata die ons Belgenlandje vertegenwoordigen. Er zijn echter drie vrij verrassende Belgen opgenomen.

Indy Boonen is namelijk opgenomen in de 100-koppige lijst. Oostende nam de 20-jarige aanvallende middenvelder vorige zomer over van Manchester United. Bij de kustploeg was hij goed voor vier goals en twee assists in 28 wedstrijden, wat hem een plekje in de fameuze lijst ,opgelijst door Tuttosport, oplevert.

Ook voor onze landgenoot Mile Svilar is er een plaatsje vrijgehouden in de lijst. De ex-Mauve kwam afgelopen seizoen slechts in één competitiematch bij Benfica in actie en zoekt komend seizoen naar meer speelminuten op huurbasis. 

De laatste verrassende Belg in de lijst is Hannes Delcroix. De centrale verdediger kwam afgelopen seizoen helemaal niet in de plannen voor bij Anderlecht. Ook Club Brugge is vertegenwoordigd met vleugelflitser Krepin Diatta. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties