Geeft opvallende ingreep van het Sampdoria-bestuur Dennis Praet laatste duwtje richting exit?
Redactie
| 4 reacties

Marco Giampaolo is geen coach meer van het Italiaanse Sampdoria

Geeft opvallende ingreep van het Sampdoria-bestuur Dennis Praet laatste duwtje richting exit?
Foto: © photonews

Dennis Praet is na drie seizoenen bij Sampdoria toe aan een nieuwe uitdaging. Bovendien heeft de Italiaanse middenmoter zaterdagmiddag een belangrijke beslissing genomen.

Sampdoria heeft namelijk beslist om een einde te maken aan de samenwerking met T1 Marco Giampaolo. De verbintenis liep nog een jaar door, maar na een gesprek met voorzitter Massimo Ferrero is overeenstemming bereikt over de ontbinding van het contract. 

De 51-jarige Italiaan was de coach die Dennis Praet naar Sampdoria haalde. Het vertrek van Giampaolo, waar Praet een uitermate goed band mee opbouwde, is voor de ex-Mauve dus waarschijnlijk nog een extra reden om Sampdoria te verlaten.  

Giampaolo stond sinds 2016 aan het roer bij de club uit Genua. Hij loodste de club tweemaal naar de tiende plaats en eindigde vorig seizoen op plaats negen. 

"We danken Marco voor zijn drie seizoenen bij ons", zegt voorzitter Ferrero. "We hebben samen stappen gezet en mooie resultaten geboekt. We wensen hem het beste in het verdere verloop van zijn carrière. Het tijdperk van Giampaolo was belangrijk bij de ontwikkeling van de club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties