Elsner naar Charleroi?

Redactie
Elsner naar Charleroi?

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Lampard - Buffon - Pogba - Trossard - Malinovskiy - Edmilson - Dybala

Elsner naar Charleroi?

Hein Vanhaezebrouck zit nog steeds niet in Charleroi en dus denken de Zebra's stilaan aan Luka Elsner van Union als alternatief. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 16/06

'KRC Genk legt eerste bod op Trossard naast zich neer, maar er wordt aangedrongen'

Interesse genoeg voor Leandro Trossard, die KRC Genk aan de titel hielp en klaar lijkt voor een grotere competitie. Maar de Limburgers gaan hem niet aan elke prijs laten vertrekken. (Lees meer)


'Club Brugge deed bod van meer dan vier miljoen euro om Schalke 04, Barcelona & co te snel af te zijn'
Foto: © photonews

'Club Brugge deed bod van meer dan vier miljoen euro om Schalke 04, Barcelona & co te snel af te zijn'

Club Brugge ziet Wesley Moraes naar Engeland vertrekken voor 25 miljoen euro, maar wil zich wel versterken met een nieuwe aanvaller. Ze deden alvast een miljoenenbod. (Lees meer)


KRC Genk wil het onderste uit de kan en laat Ruslan Malinovskyi niet vertrekken onder de 20 miljoen euro, middenvelder is boos

Bij KRC Genk staat er heel wat te gebeuren deze transferzomer, al willen Dimitri De Condé en co zoveel mogelijk spelers laten blijven. En dus spelen ze het spelletje hard, tot onvrede van Ruslan Malinovskyi. (Lees meer)


Troeft Maguire Van Dijk af als duurste verdediger?

Manchester United zou denken aan Maguire en volgens The Sun daar zelfs 90 miljoen euro voor veil hebben - dat zou een record zijn voor een verdediger.


Dybala is het alternatief

Als Romelu Lukaku dan toch niet naar Internazionale zou gaan, dan is Dybala van Juventus het alternatief volgens La Gazzetta Dello Sport.


Sarri verlaat Chelsea en wordt manager van Juventus

Chelsea gaat niet langer verder met manager Maurizio Sarri. De club heeft dat zelf bekend gemaakt op haar website. Sarri keert nu terug naar Italië om manager te worden van Juventus. (Lees meer)


Standard of Antwerp? 'Nog drie topclubs springen in de dans voor Junior Edmilson'
Foto: © photonews

Standard of Antwerp? 'Nog drie topclubs springen in de dans voor Junior Edmilson'

Waar ligt de toekomst van Junior Edmilson? Dat is eens te meer de vraag. Er zijn alvast nieuwe geruchten opgedoken. (Lees meer)


Verhuist Servisch international Danilo Pantic van Chelsea na EK U21 naar de Jupiler Pro League?

Op het EK U21 zitten ze in een groep met Oostenrijk, Denemarken en Duitsland, daarna verhuist een Serviër mogelijk naar de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Marcus Ingvartsen trekt van KRC Genk naar Union Berlin

Bij KRC Genk wordt het mogelijk een drukke transferzomer. De eerste deal is alvast achter de rug, want een aanvaller verlaat de club. (Lees meer)


OFFICIEEL: OH Leuven zet ambities kracht bij en haalt Xavier Mercier op bij Cercle Brugge

OH Leuven moest afgelopen seizoen play-off 3 spelen en wil dat scenario zeker niet herhaald zien. Om de ambities richting 1A kracht bij te zetten heeft het zich alvast weten te versterken met een spelmaker. (Lees meer)


Mo Salah, Gareth Bale, Paul Pogba, James Rodriguez: heel wat transferactiviteit in en rond Real Madrid te verwachten

Real Madrid spendeerde al meer dan 300 miljoen euro aan zijn vijf eerste nieuwkomers, maar het wil nog gretig uithalen. Het rekent ook op heel wat geld van uitgaande transfers. Of hoe het nog héél druk kan worden in Bernabeu, al heeft een topper alvast neen gezegd. (Lees meer)


'Lampard is duur voor Chelsea'

Chelsea zou volgens Daily Star meer dan 10 miljoen euro moeten uitgeven om Frank Lampard en Jody Morris weg te halen bij Derby County. 


'Drie clubs van over het kanaal tonen interesse: Anderlecht krijgt bod van meer dan drie miljoen euro binnen'
Foto: © photonews

'Drie clubs van over het kanaal tonen interesse: Anderlecht krijgt bod van meer dan drie miljoen euro binnen voor James Lawrence'

De komst van Vincent Kompany als speler-trainer bij RSC Anderlecht zorgt er ook voor dat mogelijk enkele andere verdedigers andere oorden zullen opzoeken. Voor eentje is er alvast heel wat aandacht. (Lees meer)


Buffon miste emotie bij PSG

Het huwelijk tussen Buffon en PSG is na een seizoen alweer ten einde. De goalie liet weten zijn contract niet te hebben verlengd, omdat hij emotie miste. 


Oudenaarde heeft versterking te strikken

Oudenaarde heeft zich weten te versterken met Donovan Habbas. Dat heeft de Oost-Vlaamse club zelf laten weten via zijn webstek.


17 goals, 8 assists: 'Anderlecht heeft met Vedat Muriqi van Rizespor nieuwe goalgetter met fabelachtige statistieken op het oog'

RSC Anderlecht wil zich gevoelig versterken op de transfermarkt deze zomer. Daarbij hoort zeker ook een spits. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 15/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties