'Wereldster zegt neen tegen Real Madrid, dat meer dan 200 miljoen euro wil ophalen om laatste slag te slaan'
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

Mo Salah, Gareth Bale, Paul Pogba, James Rodriguez: heel wat transferactiviteit in en rond Real Madrid te verwachten

'Wereldster zegt neen tegen Real Madrid, dat meer dan 200 miljoen euro wil ophalen om laatste slag te slaan'
Foto: © photonews

Real Madrid spendeerde al meer dan 300 miljoen euro aan zijn vijf eerste nieuwkomers, maar het wil nog gretig uithalen. Het rekent ook op heel wat geld van uitgaande transfers. Of hoe het nog héél druk kan worden in Bernabeu, al heeft een topper alvast neen gezegd.

Jovic, Hazard & co? Ze zorgden al voor een uitgavenbalans van om en bij de 315 miljoen euro bij De Koninklijke. En dus moet er ook een en ander verkocht worden.

Gareth Bale lijkt daarbij de grootste naam. Bayern München wordt ondertussen al aan hem gelinkt, een transfer lijkt imminent. Ook namen als Ceballos en James Rodriguez kunnen nog een flinke duit opleveren.

Pogba

Het zal nodig zijn, wil Real Madrid ook Paul Pogba nog binnenhalen. Hij zou de laatste grote aanwinst moeten worden. De vraagprijs (180 miljoen euro) en het bod van Real (om en bij de 150 miljoen euro) liggen wel nog een eindje uit elkaar. 

Mo Salah zou ondertussen alvast neen gezegd hebben tegen de Koninklijke. Liverpool zou ook al een aanbod van meer dan 170 miljoen euro hebben afgeslagen.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties