Vargas waarschuwt concurrentie: "Ik en Canesin: dat zal vuurwerk geven"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 10 reacties

Ronald Vargas keert razend ambitieus terug naar België

Vargas waarschuwt concurrentie: "Ik en Canesin: dat zal vuurwerk geven"
Foto: © photonews

Ronald Vargas is terug in België. Na omzwervingen in Griekenland, Turkije en Australië, speelt hij volgend jaar voor KV Oostende.

“Ik had ook aanbiedingen uit de woestijn, Mexico en Brazilië. Ik kon er veel verdienen, maar geld was niet het belangrijkste. België is mijn thuis”, opende Vargas in een gesprek met Het Nieuwsblad.

“Ik kom niet naar Oostende om uit te bollen, anders koos ik nu al voor mijn pensioen. De titel zullen we niet winnen maar we kunnen wel iets speciaals realisteren. Coach Kare Ingebrigtsen wil offensief voetballen en met Renato Neto en Fernando Canesin heb ik hier al twee goeie vrienden. Met Fernando speelde ik al samen bij Anderlecht.”

“Wil Canesin vertrekken? Ik overtuig hem om te blijven! Wij samen: dat zal vuurwerk geven. Al besef ik ook hij Fernando hier al lang rondloopt en misschien andere lucht nodig heeft.”

Vargas had het tenslotte ook nog over zijn blessuregevoeligheid. “Waarom onthouden de mensen enkel het negatieve? De laatste jaren was ik amper geblesseerd. In Australië maar één keer: door een enkelbreuk na een botsing. Vier maand later was ik er weer helemaal bovenop.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties