🎥 Maradona furieus na speculatie over ziekte: "Ik ga niet dood"

🎥 Maradona furieus na speculatie over ziekte: "Ik ga niet dood"
Foto: © photonews

Diego Armando Maradona heeft nog eens van zich doen spreken. Een week geleden stapte de Argentijn op als trainer van de Mexicaanse tweedeklasser Sinaloa Dorados. Waarop een Argentijnse krant meldde dat de wereldvoetballer van weleer aan de ziekte van Alzheimer zou lijden.

Zijn advocaat maakte bekend dat Maradona moest stoppen wegens een operatie aan zijn schouder en knie. De bewuste krant zag er het beginnend stadium van Alzheimer in en dat is niet naar de zin van Pluisje. Die spreekt die theorie alvast met overtuiging tegen. Misschien met iets teveel. In een filmpje op zijn Instagram gebruikt hij niet altijd even vriendelijke woorden.

Ik ben een kampioen - Diego Maradona

"Ze liegen! Het woord Alzheimer is een vreselijk woord. Mensen met de ziekte van Alzheimer gaan dood. Ik ga niet dood", laat Maradona ook nog weten. Ze doen dit om verwarring te scheppen, maar daar hou ik niet van. Ze doen dit om iemand kapot te maken, maar bij mij lukt dat niet. Ik ben een kampioen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muchachos, con las enfermedades no se jode...

Een bericht gedeeld door Diego Maradona (@maradona) op

Advocaat Mathias Morla bevestigt overigens nog dat geen enkele medische test die de voormalige sterpseler heeft ondergaan, wijst op Alzheimer. Verschillende gezondheidscontroles in Mexico zouden een bevredigend resultaat hebben opgeleverd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties