Olivier Deschacht heeft deadline gekregen om knoop door te hakken
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 5 reacties

Deschacht beslist voor 8 juli of hij functie van T2 bij Kortrijk opneemt of niet

Olivier Deschacht heeft deadline gekregen om knoop door te hakken
Foto: © photonews

Blijft Olivier Deschacht nog een jaar voetballer of niet? Sowieso hoeft hij zich weinig zorgen te maken over zijn toekomst, want hij kan zo bij Kortrijk aan de slag als assistent-coach. Een beslissing dringt zich evenwel op. Bij Kortrijk kunnen ze immers ook niet blijven wachten.

Bij de Kerels kan Deschacht de hulptrainer worden van Yves Vanderhaeghe, met wie hij steeds een goede band heeft onderhouden. Het gaat hier wel duidelijk enkel en alleen om een trainersfunctie. De West-Vlamingen zijn niet bereid om hem ook als speler in huis te halen.

Liefst voetballer blijven

Daar zit het probleem: het is geen geheim dat Deschacht eigenlijk het liefst van al nog een jaar als voetballer wil doorgaan. Hij vindt dat hij geen passend afscheid gekregen heeft bij Anderlecht. Vorig seizoen was de ervaren rot één van de publiekslievelingen in Lokeren. Toch is het verlengen van zijn contract daar geen prioriteit.

Het moment komt er stilaan aan om een definitieve beslissing te nemen. Kortrijk heeft Deschacht laten weten een definitief antwoord te verwachten vooraleer de ploeg op stage vertrekt, zo meldt Het Nieuwsblad. Dat is op acht juli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties