Anderlecht toont hernieuwde interesse in spits van Tottenham
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 11 reacties

Vincent Janssen nog altijd in de belangstelling van Anderlecht

Anderlecht toont hernieuwde interesse in spits van Tottenham

Als je meer dan dertig wedstrijden op de teller hebt bij Tottenham, moet je wel iets in je mars hebben. Dat moeten ze ook bij Anderlecht denken. Voorbije winter hoopten ze al om Vincent Janssen los te weken uit Londen. Dat lukte toen niet, maar de Brusselaars hebben die piste nog niet laten varen.

Vincent Kompany is vanaf nu uiteraard diegene die het meest zal wegen op het sportieve beleid. Toch kan Vincent Janssen, een transfertarget uit het verleden, nog altijd op de nodige belangstelling rekenen, zo weet Het Laatste Nieuws. Een transfer tijdens de winter lag iets te moeilijk, maar mogelijk doet Anderlecht een nieuwe poging.

Topseizoen in Alkmaar

Ook Real Betis zocht in januari even toenadering, maar Janssen bleef gewoon bij Tottenham. Daar kon de Nederlander niet al teveel potten breken sinds hij de overstap maakte na zijn topseizoen in de Eredivisie bij AZ. In het seizoen 2015-2016 was de spits voor de ploeg uit Alkmaar goed voor 27 doelpunten.

Sindsdien speelde hij in totaal iets meer dan dertig wedstrijden voor Tottenham en werd hij ook een jaartje uitgeleend aan Fenerbahçe. Bij Anderlecht zou de voormalige international zijn carrière weer nieuw leven kunnen inblazen. Paars-wit zou ook een oogje hebben laten vallen op de transfervrije linksachter Milad Mohammadi, die de voorbije jaren voor Terek Grozny speelde.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties