Fernando Torres blikt terug op zijn carrière en overlaadt Steven Gerrard meer dan wie dan ook met complimenten
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Torres noemt Gerrard de beste met wie hij ooit samen speelde

Fernando Torres blikt terug op zijn carrière en overlaadt Steven Gerrard meer dan wie dan ook met complimenten
Foto: © photonews

Fernando Torres zal iets anders in het leven moeten vinden buiten voetbal. De Spaanse topspits van weleer blikt wel nog één keertje terug op zijn loopbaan. Hij blijft de legendenstatus behouden bij Atletico Madrid, maar geraakte vooral bij Liverpool onder de indruk van een ploegmaat.

Het was niet in die periode dat Torres de grootste prijzen uit zijn carrière verzamelde, maar hij vond er wel een enorm plezier in hetzelfde team te zitten met Steven Gerrard. "Ik zeg altijd dat Steven Gerrard de beste was met wie ik samen gespeeld heb. Ik vond dat hij de speler was die mijn spel compleet maakte", zegt Torres aan Daily Mail.

"Mijn niveau bereikte een andere dimensie toen ik met hem op het veld stond", vervolgt de ex-aanvaller van de huidige Champions League-winnaar. "Het was een geweldige drie en een half jaar dat ik naast Steven speelde. Ik zou het heerlijk vinden om dat nog eens te beleven, zelfs al was het maar voor één minuut." 

Ik wil niet op het veld staan zonder ervan te genieten 

Zijn laatste speelminuut als voetballer ligt nu echter achter hem. Torres staat achter zijn besluit. "Ik heb altijd eerlijk willen zijn en willen presteren op het niveau dat ik vind dat ik moet presteren. Ik wil niet op het veld staan zonder ervan te genieten."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties